Rygg

Önskar du få snabb och långvarig lindring av din RYGGVÄRK?  Känner du dig hindrad i ditt jobb eller dina aktiviteter på grund av ryggsmärta?  Känner du frustration över att smärtan i ryggen påverkar din livskvalité?  Kanske har du fått höra att det går att vila bort eller så håller du ditt ryggont i schack med värktabletter?

Oavsett vad du fått höra tidigare så finns det möjlighet att komma tillrätta med dina besvär snabbt…

 

Läs om Anette…

Anette Hvass

 

 

 

 

 

“”

Tidigare hade jag ryggproblem som varat i flera månader. Detta kände jag av vid ryggböjningar, både på arbetet och vid träning vilket hindrade mig i mina aktiviteter. Kontaktade då Andreas på FysioCenter och fick då snabbt tid och behandling.

Efter tre behandlingar samt övningar jag fått att göra hemma, känner jag mig nu helt återställd och kan röra mig utan några besvär och kan träna för fullt.

Kan verkligen rekommendera Andreas på FysioCenter ifall du har besvär från ryggen!””

 

 

Tyvärr går alltför många runt alldeles för länge med smärta i ryggen då det i själva verket oftast går snabbt och effektivt att åtgärda. Precis som med alla andra besvär gäller det att hitta orsaken till smärtan och inte bara behandla symtomen. Oavsett om du tidigare fått behandling hos naprapat, kiropraktor eller annan sjukgymnast/fysioterapeut utan att ha fått bort ryggsmärtan finns det ändå möjligheter att få hjälp för dina besvär även om det kan kännas hopplöst…

Resultatet avgörs av kompetensen hos behandlaren!

 

Som specialiserad  sjukgymnast använder jag manuella behandlingsmetoder för att återställa och återfå ryggens tidigare funktion. Nöj dig inte med ett generellt träningsprogram som tyvärr verkar har blivit en standard på många håll. Risken är att du slösar dyrbar tid och drar ut på lidandet med ryggbesvär. Min behandling skiljer sig markant från annan sjukgymnastik som du kanske provat tidigare vilket många patienter blir förvånade över på ett positivt sätt. Oftast märker du en påtaglig skillnad redan efter första besöket!

“Acceptera aldrig undermålig behandling eller behandling av ryggsmärtan som aldrig ger något resultat…”

 

 

Läs Marias berättelse om hennes besvär från ryggen samt höften…

Maria Renström

 

 

 

 

 

“” Jag hade gått med besvär i knäna sedan ett halvår tillbaka framförallt höger knä. Sedan smög det sig på en smärta i vänster höft som bara blev värre och värre. På grund av smärtan så hade jag svårt att gå i trappor samt rejält ont då jag skulle resa mig. När jag träffade Andreas hade jag haft ont i 3 månader.

Jag upplevde att han var mycket noggrann med undersökning innan behandlingen startade, något som är viktigt för mig då jag gärna vill förstå och veta vad som är fel. Kanske en yrkesskada då jag jobbar som sjuksköterska.

Under behandlingstiden fick jag även en sträckning i ryggen vilket gjorde det svårt att röra sig. Som tur var hade jag en tid bokad till Andreas nästa dag. Han manipulerade ryggen och efter någon dag var all smärta borta och jag blev helt besvärsfri!

Nu känner jag inte längre av mina besvär från knät, höft eller rygg. Det är så befriande att kunna röra sig obehindrat igen!

Andreas är varmt rekommenderad av mig! “”

 

Träning och rörelse är en viktig del för att upprätthålla den positiva effekt som min behandling ger. Till skillnad mot många andra träningsprogram som du kan ha fått tidigare innehåller mina tips inte flera sidor med övningar som är onödiga och i vissa fall skadliga för din rygg! Övningarna är individanpassade och är inte generella. Givetvis kommer du även att få en utförlig förklaring till vad dina besvär beror på vilket är nog så viktigt då ovisshet skapar rädsla vilket kan förvärra ditt obehag i ryggen och det kommer även hjälpa dig att förebygga eventuella framtida bekymmer med ryggen.

 

Om du känner att du fått NOG av RYGGSMÄRTA är det hög tid att åtgärda detta genom att kontakta en specialiserad sjukgymnast! Välkommen att ringa…

0709-902121