Nacke

Besväras du av irriterande och besvärlig nackvärk och önskar få en naturlig och effektiv lösning? Längtar du efter att kunna sova ostört på natten? Vill du kunna röra på huvudet obehindrat? Önskar du slippa molande värk i nacken och skuldrorna?

 

Tyvärr är dessa besvär alltför vanliga och du har kanske besvärats av nackont från och till under en längre period? För många blir den första lösningen att äta värktabletter vilket i början kan lindra besvären men det löser inte orsaken till dina besvär. I själva verket kan det maskera nacksmärtan och få dig att känna dig bättre än vad du är. Problemet med detta blir att dina nackbesvär oftast blir långvariga och värre än vad de behöver vara!

Läs Annelies berättelse..

Anneli Andersson

“”

Jag heter Annelie, är 52 år och arbetar som förskollärare. Har i ett par år haft ont i en axel. Varje gång axeln blivit utsatt för belastning, ansträngning eller enkla vardagssysslor har det gjort ont och jag har känt en begränsning av att kunna utföra vissa aktiviteter. Jag trodde att det var “sviter” av mitt yrke med mycket lyft av barn och trodde att det var något jag måste acceptera. Jag har även haft ont i nacken och inte haft samma rörlighet som jag varit van vid. 

Jag träffade Andreas och bokade in ett besök för att se om han kunde hjälpa mig. Efter 3 behandlingar med manipulation och några övningar som jag nu gör regelbundet, har jag fått tillbaka rörligheten i nacken och smärtan är borta. 

I min axel var det en inflammation Som var orsaken till smärtan och Andreas började behandling med….. 

Jag går nu 1 gång/vecka och får denna behandling och jag känner en stor förbättring. Nu kan jag simma igen utan att få ont och det är jag mycket glad för. Jag kan verkligen rekommendera att ni gör ett besök hos Andreas om ni har ont i nacke eller axlar””

Är du orolig över vad som orsakar din nacksmärta och önskar få snabb lindring utan att behöva vänta i flera veckor? Har du fått förklaringen ” Det beror på din ålder”? Vill du inte behöva äta mer värktabletter och söker en lösning på dina besvär från nacken?

 

 

 

 

Läs Anders berättelse..

Anders Johansson

 

 

 

 

 

 

“”

Jag hade periodvis väldigt hög smärta i vänster arm framför allt i överarmen som kom och gick hela tiden.  Värst var det när man satt ner. Jag hade hört talas om att det fanns en sjukgymnast på F&S där jag går och tränar som man snabbt kunde få tid hos. Jag ringde på förmiddagen och fick tid på eftermiddagen samma dag!! Träffade sjukgymnasten Andreas Silfverstrand som konstaterade att det var en kota i nacken som orsakade smärtan i armen. Han behandlade den och gav mig även lite övningar jag skulle göra hemma. Redan efter andra träffen var jag bättre och efter 3 behandlingar var jag helt återställd!

Nu håller han på och behandlar mina hälsenor som jag har haft besvär med i snart 2 år med stötvågsbehandling och jag känner mig nästintill besvärsfri efter 5 behandlingar..

Jag kan verkligen rekommendera FysioCenter och Andreas..””

 

 

Istället för att vänta ut dina besvär och dölja smärtan med värktabletter eller stå i kö för att få behandling hos andra terapeuter med tveksam effekt kan jag hjälpa dig! Som specialiserad sjukgymnast erbjuder jag dig snabb och effektiv lindring samt en FÖRKLARING som hjälper dig att förstå orsaken till dina besvär…

Ifall du tröttnat på irriterande NACKSMÄRTA som inverkar på ditt dagliga liv är du välkommen att kontakta mig för omedelbar hjälp genom specialiserad sjukgymnastik.

0709-902121