Axel/armbåge

Hindrar axelsmärtan dig från att kunna jobba? Har du svårigheter att klara av att lyfta ett mjölkpaket från kylen utan att få ont i armbågen? Vaknar du varje natt på grund av smärta från axeln? Tvingas du avstå din favorit-aktivitet på grund av huggande smärta i axeln?

 

Många går runt med besvär från axel och armbåge onödigt länge vilket kraftigt kan påverka deras vardag. Axel och armbågsbesvär är något av de vanligaste besvären som patienter söker för.

 

 

Läs om Ann-Kristin

Ann-Kristin

“”Mitt namn är Ann-Kristin och jag är 48 år . Jag är livsmedelsarbetare och arbetar på en godisfabrik.Mina arbetsuppgifter är packning  av färdiga produkter. Mina arbetsrörelser är mycket monotona och det förekommer en hel del tunga lyft i en stressig miljö.

Jag fick smärta i båda mina armbågar. Jag har  kunnat jobba  men har fått undvika vissa stationer på grund av smärta. Smärtan har kommit när jag lyft saker med händerna. Hemma har det varit problem med att lyfta en kaffekopp, ett mjölkpaket , plocka ur diskmaskinen, dammsuga m.m. Jag har fått använda båda händerna till tex att lyfta en tallrik ur diskmaskinen till skåpet. Det var även problem att ta på sig kläder speciellt på överkroppen.

Jag fick ett tips om att Andreas hade öppnat sin praktik och ringde honom och fick en tid dagen efter. Jag har nu fått stötvågsbehandling i mina armbågar. Jag har fått 12 st behandlingar och tycker nu att det känns jättebra i armarna. Nu kan jag utföra alla mina arbetsuppgifter på jobbet och allt funkar bra hemma också.

Jag kan varmt rekommendera FysioCenter till andra. (Vilket jag redan gjort ).
Besöken var trevliga och noggranna. Lätt att få tider.””

 Känner du dig frustrerad över att inte ha fått en förklaring till dina besvär? Är du trött på att uppsöka olika läkare eller terapeuter utan att få resultat?

 

Ofta kan man uppleva lindring av värktabletter men det döljer oftast orsaken till smärtan och du riskerar att förlänga läkningstiden. Du kanske har fått olika förklaringar till dina besvär vilket leder till frustration och uppgivenhet och du vänjer dig att leva med smärtan.

 

 

 

Läs om Lenas besvär från arm/hand..

Lena Wäxby

 

 

 

 

 

 

“”Jag fick ont i november 2015 i handleder, hand och armar, mest kändes det i vänster sida. Det uppstod efter att jag hade lyft tungt. Sedan tidigare har jag även haft mycket besvär med nacken och haft svårt att vrida på huvudet framför allt åt vänster. 

Mina besvär från hand och handled medförde svårigheter i min vardag då jag inte kunde klä på mig, använda handen i hushållsarbete, lyfta mjölkpaket och så vidare. Jag hade även mer eller mindre konstant värk.

Jag provade olika behandlingar innan jag kom till Andreas på FysioCenter men inget gav något resultat. Efter 10 behandlingar har jag obetydligt besvär från nacken, kan nu vrida huvudet lika mycket åt båda hållen. Mina besvär från handen är lika med noll och jag kan använda handen utan besvär i vardagen vilket är en befrielse!

Jag rekommenderar verkligen att söka till FysioCenter ifall du har besvär””

 

Hur kan jag hjälpa dig?

  • För att diagnosticera på bästa sätt använder jag diagnostiskt ultraljud vilket är till mycket stor hjälp för att kunna bestämma vad för slags besvär det rör sig om.

 

Istället för att vänta ut smärtan och hoppas att det blir bättre spontant, vilket det sällan blir, bör du kontakta en specialiserad sjukgymnast. Mina behandlingsmetoder kommer att hjälpa dig att bli kvitt smärtan vare sig den kommer från AXEL eller ARMBÅGE! Oavsett om dina besvär är nya eller gamla går det att få hjälp.

 

 

Välkommen att kontakta mig ifall du känner att du vill få en lösning på för dina besvär.

0709-902121